Scène uit 'KLAP'. (Foto: Rene den Engelsman)
Scène uit 'KLAP'. (Foto: Rene den Engelsman) Foto: Rene den Engelsman

'KLAP': vertwijfeling en grote vragen

ARNHEM - Na een première tijdens Deventer op Stelten en diverse buitenlandse uitvoeringen komt de voorstelling 'KLAP' nu voor het eerst naar thuisstad Arnhem. Muziektheater BOT speelt ‘KLAP’ in Huis Oostpool aan de Nieuwstraat 58 in Arnhem op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 april, aanvang 20.15 uur.

Met 'KLAP' maakte BOT een voorstelling die naadloos aansluit op de ontwikkelingen die de samenleving vandaag de dag bezig houdt. Waar alles in vliegende vaart alsmaar door leek te kunnen gaan, kwam ineens.. KLAP! Een stok tussen de spaken die alles tot stilstand bracht. 

Vertwijfeling

Niets is meer wat het was. De vertwijfeling en de grote vragen die dat oproept vangt BOT in theatrale machines, pakkende composities en sprekende beelden. Hoe nu verder? Zetten we een nieuwe koers uit? En wie zijn we dan nu, eigenlijk? 

 In 'KLAP' biedt de verbeelding een welkome quarantaineplek, in de hoop dat er in de gruzelementen wat troost of perspectief te vinden is. KLAP is BOT zoals je dat kent, in een contrastrijke jas die tussen extravagant theater en kleinkunst in hangt. Met zelfgebouwde en zichzelf demonterende instrumenten. Een beeldend, visueel en muzikaal avontuur met bedrieglijk eenvoudige trucage en fysiek spel. 

Tickets (19,50 euro regulier / 9,00 euro CJP en student) zijn verkrijgbaar via de website 
www.toneelgroepoostpool.nl.