Sporten, ook voor mensen met een beperking.
Sporten, ook voor mensen met een beperking. Foto:

De Avond van de Unieke Sporter

De wereld van het aangepast sporten en bewegen

ARNHEM/VELP - Uniek Sporten regio Arnhem houdt donderdag 21 april 'de Avond van de Unieke Sporter', een interactieve avond in samenwerking met en voor netwerkpartners, professionals, sportaanbieders en inwoners met een beperking.

"Tijdens deze avond begeven we ons in de wereld van het aangepast sporten en bewegen. Laat je inspireren en informeren over de verschillende thema's. Er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te spreken. Samen zorgen we er voor dat sporten en bewegen mogelijk is voor iedereen, ongeacht handicapt of beperking", aldus de organisatie.

De avond start om 19.00 uur bij het Aeres MBO in Velp (Pinkenbergseweg 5f). Deelnemers kunnen twee workshops volgen waarbij dieper wordt ingegaan op sport- en beweegmogelijkheden of de omgang met een sporter met een beperking. Tussen de twee workshoprondes door is er de mogelijkheid om te netwerken. Men kan een keuze maken uit vier workshops. Zo neemt Kenniscentrum Sport en Bewegen je mee in het sporten en bewegen in de buitenruimte en is er een workshop met betrekking tot doelgroep baden. Ook zijn er workshops te volgen over autisme, middels het Autisme BelevingsCircuit, en sporters met een lichamelijke beperking, middels een rolstoelvaardigheidstraining.

Ben je geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Wil jij je graag inzetten voor de inwoners met een beperking? Meld je aan voor deze gratis bijeenkomst via regioarnhem@unieksporten.nl o.v.v. Avond van de Unieke Sporter. Vermeld hierbij de twee workshops waaraan jij wilt deelnemen. 

Voor meer informatie kijk op de website: www.unieksporten.nl.