Samen op pad in een duofiets.
Samen op pad in een duofiets.

Samen op pad met de duofiets

Algemeen

ARNHEM - Heb jij ze al zien rijden? Van die fietsen waar je naast elkaar kunt zitten en lekker kunt rondtoeren door Arnhem. Handig zo’n fiets! Vooral als je met iemand op pad wilt die eigenlijk zelf niet meer kan fietsen vanwege de leeftijd of een beperking. Wellicht wil jij een keer op pad. Met een duofiets is dat mogelijk.  

Het project gaat dit jaar van start. Om dit in goede banen te leiden, is SWOA op dit moment op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen in de wijken Elderveld, Vredenburg en Presikhaaf. “Wij zijn in Arnhem volop bezig met het opzetten van een platform waar een duofiets gereserveerd kan worden. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers voor genoemde wijken die graag met iemand zouden willen fietsen, vrijwilligers die de fietsen in de wijken beheren, vrijwilligers die uitleg geven hoe een duofiets nou precies werkt én vrijwilligers die het leuk vinden om het geheel te coördineren. Uiteraard word je hiervoor ingewerkt!”, aldus SWOA.

Ken of ben jij iemand die hierbij wil helpen? Neem dan contact op via vrijwilligers@swoa.nl of bel naar tel. 06-11781070. En heb jij toevallig een duofiets in je bezit die je niet meer gebruikt of aan het project zou willen doneren? Neem dan ook contact op.