Glad Back editie 12

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Na 11 succesvolle reeksen gaat Glad Back editie 12 weer van start. Glad Back is de comeback-mogelijkheid voor muzikanten, zangers en zangeressen (49+) die ooit in een band hebben gespeeld, of een kans voor diegenen die daar altijd al van gedroomd hebben. Muzikale (zang)ervaring, enthousiasme en een goed gehoor zijn noodzakelijk, noten kunnen lezen is niet nodig.

Onder begeleiding van Glad Back bandcoaches Thomas Calis en Tudor Rutjes werken de bandleden tijdens acht donderdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur toe naar een optreden. Er is donderdag 14 april van 09.30 tot 12.00 uur een kennismakingsochtend in Rozet aan de Kortestraat 16 in Arnhem. Deze ochtend is geheel vrijblijvend. Wel vooraf inschrijven. Deelnemers die nog niet eerder hebben meegedaan, worden voortijds gevraagd voor een korte screening langs te komen om het samenstellen van de bands te vergemakkelijken.

Het zelfgekozen repertoire varieert veelal van singer-songwriter tot stevige blues en rock nummers. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.gladback.info of stuur een mail naar: gladbackband@gmail.com.