Deelnemers aan het onderdeel fietsen vol in actie.
Deelnemers aan het onderdeel fietsen vol in actie. Foto:

Team Triathlon Arnhem zoekt vrijwilligers

'Er zijn veel startseries waardoor er de hele dag actie is'

ARNHEM - Team Triathlon Arnhem (TTA) organiseert een laagdrempelig triathlonevenement. Je doet niet in je eentje mee, maar juist met een team. "Voor iedereen is er een geschikte afstand om je voor in te inschrijven. Op deze manier hopen we mensen uit te dagen en kunnen zij kennis maken met de mooie sport triathlon. Dichtbij, overzichtelijk en toch uitdagend." 

Zaterdag 9 en zondag 10 april staat de omgeving van zwembad Klarenbeek weer in het teken van de jaarlijkse TTA. Bij dit evenement zijn veel vrijwilligers nodig om te helpen met bijvoorbeeld het tellen van afgelegde zwembaantjes, het bemannen van waterposten, op- en afbouw, motorrijders en verkeersveiligheid. Help jij mee?

Verschillende deelnemers

"Tijdens de TTA staan diverse series triathleten aan de start: recreanten, junioren, divisieteams en onze eigen Arnhemse Uitdaging." 

"Een goede wedstrijddag (zondag) is afhankelijk van vrijwilligers. Van verzorgingsposten tot bewaking van het 'parc fermé', van verkeersbegeleiding langs het fiets- en loopparcours tot binnenhalen van de triathleten, alle mogelijke handen zijn welkom!"

"Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de opbouw op zaterdag. Denk hierbij aan het opbouwen van materiaal bij zwembad Klarenbeek of het plaatsen van bebording langs het parcours."

"Help jij mee aan een dag vol sportiviteit en enthousiasme? Er zijn veel startseries waardoor er de hele dag actie is. Tijdens deze dagen kan je genieten van de prachtige en unieke omgeving van zwembad Klarenbeek." 

Aanmelden kan bij Roy Lubbers, tel. 06-13785645, lubbersroy@hotmail.com

Meer vacatures

Informatie over andere vrijwilligersvacatures staat op www.vrijwilligerscentralearnhem.nl Daar vindt u onder meer een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.