YouTuber en presentator Nesim el Ahmadi.
YouTuber en presentator Nesim el Ahmadi. Foto:

YouTuber naar Posttheater

ARNHEM - YouTuber en presentator Nesim el Ahmadi komt vrijdag 25 maart naar Posttheater Arnhem met zijn allereerste cabaretvoorstelling. Nesim is bekend van het YouTube kanaal Supergaande, zijn eigen YouTube kanaal, verschillende BNN-programma's zoals Rambam en het online programma Platenbazen van Radio 538. Maar nu is het tijd voor theater.

In zijn eerste voorstelling TaBoe! bespreekt Nesim taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn. Hij vertelt over hoe het is om de zoon van een vluchteling te zijn, over zijn zoektocht naar zijn geloof en over het op jonge leeftijd trouwen met een christelijke vrouw. Daarnaast komen onder andere haartransplantaties, de ontvoering van zijn vrouw en vastzitten in de cel aan bod. Een vlammende, komische avond, waarin niets taboe is! Aanvang 20.30 uur, kaartverkoop via www.posttheater.nl.

Benefiet ArtEZ voor lokaal 
goed doel

ARNHEM - Vrijdag 25 maart is er om 20.00 uur een benefietvoorstelling op ArtEZ in Arnhem. Elk jaar organiseren studenten van de opleiding Docent Dans een benefietvoorstelling om geld in te zamelen voor een goed doel. Het goede doel van dit jaar is ‘A Beautiful Mess’ dat zich inzet voor vluchtelingen door hen middels het aanbieden van een baan te laten integreren in de maatschappij. 

In de voorstelling worden negen choreografieën getoond en achteraf zijn er hapjes verkrijgbaar. De kaarten zijn te koop via tickets.artez.nl en kosten 5 euro per stuk. De tickets zijn tot 25 maart 17.00 uur te koop (zolang de voorraad strekt).

Zinvol leven 

ARNHEM - In wijkcentrum Bakermat start dit voorjaar Praathuis Bakermat, een ontmoetingsplek voor gesprek en inspiratie rond zingeving en levenskunst. Volkskrant journalist Fokke Obbema komt dinsdagavond 22 maart vertellen over zijn boek ‘Een zinvol leven’ en zijn eigen levensvisie en gaat met de aanwezigen in gesprek over ‘de essentie van het bestaan’. Deze bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk. Aanvang 19.30 uur. Toegangsprijs 10,00 euro. Voor kaartjes en meer informatie kijk op: www.wijkcentrumbakermat.nl.

Persberichten

ARNHEM - Heeft u een (pers)bericht voor de redactie, stuur dat bericht naar redactie@arnhemsekoerier.nl of ga naar de website www.arnhemsekoerier.nl en klik op Nieuws aanleveren.