Het Aanloophuis Broek opent de deuren

ARNHEM - Het Aanloophuis Broek opende vrijdag 18 maart haar deuren. Het Aanloophuis, gelegen aan de Van Oldenbarneveldtstraat 27-29 in de Arnhemse wijk Arnhemse Broek, zal een maatschappelijke bijdrage leveren aan de wijk, door te kijken naar wat er al aanwezig is en wat er nog mist. 

"Op de locatie is iedereen welkom voor een kop koffie of een leuke activiteit. Sterker nog: Het Aanloophuis probeert de kwaliteit van leven te verbeteren door ontmoetingen en activiteiten te organiseren waar iedereen beter van wordt." 

Activiteiten

"Het Aanloophuis is een veilige plek waar jij jezelf kunt zijn. Alles moet en niets hoeft, zolang je respect voor een ander hebt. Hier wordt iedereen met open armen ontvangen. Daarnaast komt er geleidelijk een wekelijks programma met activiteiten waaraan de omgeving behoefte heeft. Voorlezen aan kinderen om geletterdheid te bevorderen, sportlessen om de fysieke gezondheid te vergroten en samenkomsten om elkaar beter te leren kennen of een platform waar vrouwen met ondernemingsplannen kennis kunnen uitwisselen: het is allemaal mogelijk."

Zij = Wij

Het Aanloophuis Broek is een project van de nieuwe welzijnsorganisatie Stichting Zij = Wij. Op het gebied van fysieke en geestelijke gezondheid, eenzaamheidsbestrijding, (digitale) geletterdheid en schuldhulpverlening probeert de stichting een rol te spelen in het vergroten van het welzijn van de stad. Dit doet de stichting in nauwe samenwerking met de zorgorganisatie YES & You. 

www.zijiswij.nl