Een beoefenaar van Frame Running. (Foto: Thomas Sjørup)
Een beoefenaar van Frame Running. (Foto: Thomas Sjørup) Foto: Thomas Sjørup

Clinic Frame Running voor volwassenen

REGIO - Op Sportpark Heerenmäten in Zevenaar heeft zaterdag 9 april een clinic Frame Running plaats voor volwassen met een fysieke beperking, MS of niet aangeboren hersenletsel (NAH). De clinic is van 14.00 tot 16.00 uur. 

Aansluitend op de clinic vindt er een 8-weekse training plaats zodat je echt goed kennis kan maken met de sport. Deelname voor zowel de clinic als training is kosteloos. De clinic wordt georganiseerd door De Romei, Stichting De Liemers Breedtesport, Atletiek Vereniging De Liemers, FrameRunning NL en Uniek Sporten regio Arnhem. 

De sport Frame Running doe je op een frame met drie wielen, een zadel, een stuur en een borststeun. Je gebruikt je voeten om je voort te bewegen, waardoor je kunt lopen of zelfs rennen.

Deze introductie clinic wordt georganiseerd voor volwassen met een fysieke beperking, MS en niet aangeboren hersenletsel (NAH) welke in het dagelijks leven een rollator of rolstoel gebruiken voor hun mobiliteit. Ook als je een beperkte handfunctie hebt is het mogelijk om aan Frame Running te doen. Naast het feit dat Frame Running zeer geschikt is om de conditie te verbeteren biedt het mensen ook de mogelijkheid lid te worden van een sportvereniging. 

Ben je benieuwd of deze sport iets voor jou is? Meld je dan vóór 28 maart aan door een e-mail te sturen naar: info-sharing@deliemersbreedtesport.nl. Vermeld je lengte vanwege de maat van het frame.