Meezingen met Messiah

Algemeen Kort nieuws

OOSTERBEEK - De Messiah komt! Niet in eigen persoon, maar in de vorm van dat prachtige oratorium van Georg Friedrich Händel. Het Liefdesliederenkoor Oosterbeek is van plan deze Messiah uit te voeren zondag 20 november in de Mariakerk in Renkum. Voor deze uitvoering zoekt het koor met spoed tenoren en bassen/baritonnen. 

“Bij voorkeur enthousiaste koorzangers die het stuk al kennen. Maar ook mannen die het stuk nog niet goed kennen zijn welkom, mits ze koorervaring hebben, noten kunnen lezen en tijd hebben om thuis te oefenen”, legt dirigent Marc Buijs uit. Wat staat de nieuwe zangers te wachten? Als je het de nieuwste koorleden vraagt, is het antwoord vaak dat de repetities gezellig en leerzaam zijn. En dat de dirigent goed weet wat hij wil en goede aanwijzingen geeft. Daarbij is iedereen het erover eens: de Messiah is een fantastisch werk om uit te voeren, een echte publiekstrekker met een mooie rol van het koor.

Het Liefdesliederenkoor repeteert op maandagavond van 19.30 tot 21.45 uur in de Concertzaal in Oosterbeek. Wie belangstelling heeft, is van harte welkom om een paar keer mee te zingen en de sfeer te proeven. Daarna neemt dirigent Marc Buijs een eenvoudige stemtest af om te kijken of je geschikt bent. Aanmelden kan via info@liefdesliederenkoor.nl.