Open dag Popcentrum Jacobiberg

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Na een succesvolle online editie van vorig jaar zet Popcentrum Jacobiberg zondag 20 maart haar deuren weer open voor publiek. Wil jij weten of er muzikaal talent in je schuilt? Of wil jij ontdekken wat er allemaal in het pand gebeurt en welke pop- en rocksterren, dj’s en producers (in spé) hier te vinden zijn? Kom langs en probeer muziekinstrumenten en geniet van optredens en workshops. 

De open dag van Jacobiberg in het pand op Arnhems Buiten gevestigd aan de Utrechtseweg 310 in Arnhem (gebouw H02) is van 13.00 tot 16.00 uur. 

Er is een breed scala aan optredens van bands en leerlingen van de popschool. Daarnaast kun je een kijkje nemen in de lesruimtes, dj-ruimtes en producerruimtes. Wil je even meedoen? Of ervaren hoe het is om gitaar- of zangles te nemen? Dat kan! Ook wordt er bijvoorbeeld een workshop Funk gegeven. Veel docenten zijn aanwezig zodat jij ze kan ontmoeten en vragen kunt stellen. 

Jacobiberg is hét popcentrum van Arnhem en omstreken en al meer dan tien jaar een begrip in Arnhem. Hier kun je alles wat met cultuur en muziek te maken heeft vinden, beoefenen, praktiseren, verspreiden en leren. Je kunt muziekles volgen, maar bijvoorbeeld ook oefenruimtes huren waar bands en individuele muzikanten aan de slag kunnen.

www.jacobiberg.nl