Afbeelding
Foto:

Nieuwe vaste priklocatie in Presikhaaf

Algemeen

ARNHEM - De vaste priklocatie van GGD Gelderland-Midden in Arnhem gaat verhuizen. Zaterdag 26 februari is de laatste dag dat er wordt gevaccineerd op Papendal. Daarna wordt daar niet meer geprikt. Op woensdag 2 maart opent de GGD in Arnhem een nieuwe vaste vaccinatielocatie en wel in de wijk Presikhaaf.

“De nieuwe vaccinatielocatie in Presikhaaf sluit goed aan bij de huidige fase van de coronapandemie. Nu de grootschalige boostercampagne grotendeels achter de rug is, gaat GGD Gelderland-Midden weer fijnmaziger vaccineren. Dat wil zeggen dat inwoners door de hele regio heen dichterbij een coronaprik kunnen halen. Zo ook in Arnhem.” 

De locatie in Presikhaaf is te vinden aan Kermisland 110. Er is parkeergelegenheid en de locatie is rolstoelvriendelijk. Bushalte in de buurt: Keulse Slag. Vanaf de bushalte is het maar 5 minuutjes lopen. Treinstation Arnhem Presikhaaf is ook in de buurt. Meer informatie op 9292.nl. Je kunt op deze locatie elke woensdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 19.00 uur zonder afspraak terecht voor je 1ste, 2e en boosterprik. Op prik- en testlocaties blijft een mondkapje verplicht. Vergeet dus niet een mondkapje mee te nemen. 

Meer vaccinatielocaties in Arnhem

De nieuwe vaste locatie in Presikhaaf is niet de enige Arnhemse locatie waar je terecht kunt voor een coronaprik. Er zijn ook pop-up locaties in Arnhem. Bekijk hieronder waar en wanneer je nog meer dichtbij je prik kunt halen: 

- Het Broek, wijkcentrum Symfonie Valkenierstraat 1 maandag 7 maart van 13.00 tot 17.00 uur.

- winkelcentrum Kronenburg (tegenover Etos) Kronenburgpassage 129 elke maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur; elke donderdag van 12.00 tot 20.00 uur en elke zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

- Salvatorkerk Malburgen Salvatorplein 274 elke woensdag van 12.00 tot 18.00 uur.

Benieuwd naar alle pop-up locaties in de regio? Bekijk ons actuele overzicht: ggdgm.nl/corona/vaccinatielocaties-ggd-gelderland-midden