Vito (rechts) zoekt een nieuw thuis.
Vito (rechts) zoekt een nieuw thuis. Foto:

Verhuisdier van de week

ARNHEM - Vito (rechts op de foto) is een grote en knappe ongecastreerde Cane Corso reu van 1 jaar oud.

Vito is een ontzettende lieve, speelse en aanhankelijke hond die het heerlijk vindt om bij je te liggen. Hij is erg energiek, speelt graag met andere honden en is ook erg leergierig en pienter.

Wandelen doet hij graag en het liefst loopt hij los, maar ook aan de riem loopt hij keurig mee. We zijn op zoek naar een ervaren hondenbaas (ervaring met dit specifieke ras is gewenst), die Vito voldoende aandacht, ruimte, beweging en liefde kan bieden en er regelmatig op uit wil gaan met hem.

Zijn huidige baasje denkt dat Vito het beste tot zijn recht zou komen op een plek waar hij ook lekker buiten los kan lopen (bij iemand met bijvoorbeeld een grote tuin/erf). Vito is gechipt, gevaccineerd en beschikt over een Europees paspoort en stamboom.

Vanwege een scheiding en gezondheidsproblemen is het huidige baasje van Vito op zoek naar een nieuw liefdevol thuis voor hem. Wie heeft er een gouden mand klaarstaan voor deze kanjer? Ben je benieuwd of Vito bij je past? Maak zoekprofiel aan via de website  www.verhuisdieren.nl.