Wendelien Wouters (rechts) en gasten.
Wendelien Wouters (rechts) en gasten. Foto:

Lampje Erop: talkshow met 'gewone' Arnhemmers

ARNHEM - In Rozet Centrum heeft donderdag 24 februari een nieuwe editie van Lampje Erop plaats. De theatrale talkshow van interviewer en theatermaker Wendelien Wouters gaat over keerpunten in het leven en draagt de titel 'Die ene dag…waarop alles anders werd'. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door pianiste Zwaan Stam.

In het programma staan steeds bijzondere verhalen van ‘gewone’ mensen centraal. Zo vertelt de Arnhemse Mijndert over die ene dag waarop hij zijn carrière als beleggingsspecialist aan de wilgen hing en schipper werd. Met Remco praat Wendelien over de dag waarop hij besloot zijn leven te tatoeëren. Jet blikt terug op de dag waarop haar lichaam uitschakelde, hetgeen leidde tot het drastisch nieuw vormgeven van haar leven.

Met Lampje Erop maakt Wouters haar droomprogramma: een unieke, intieme bijeenkomst met verhalen die raken. Donderdag 24 februari is de start van een reeks die ze in co-productie met Rozet ontwikkelt. De verhalen van de gasten worden verwerkt tot podcast. Inloop vanaf 19.00 uur - programma van 19.30 tot 21.30 uur (met pauze) - entree 10,00 euro. Reserveren via de website activiteiten.rozet.nl.