Rijn IJssel zoekt dé nieuwe singer-songwriter van Nederland

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - De opleiding Muzikant is één van de topleidingen van Rijn IJssel Arnhem. In het verleden heeft Rijn IJssel al verschillende muzikanten mogen verwelkomen die later landelijk zijn doorgebroken. Op donderdag 24 maart vinden de audities plaats voor het studiejaar 2022-2023. 

De muzikantenopleiding is één van de topopleidingen van Rijn IJssel en richt zich vooral op mensen die zelf muziek kunnen schrijven. Het doel is je op te leiden tot ondernemer in de muziekindustrie. Het muzikale aspect staat daarbij voorop. Daarnaast heb je zelf voor een groot deel invloed op het verloop van je opleiding.

Heb je interesse? Geef je dan snel op. Wil je eerst nog even rondneuzen bij Rijn IJssel? Geen probleem! Je kunt je via de website aanmelden voor zowel de audities als voor de try-outdag, een soort meeloopdag. Deze vindt 24 februari plaats op de nieuwe locatie van de opleiding Muzikant op de Arnhemse ENKA-campus.

www.rijnijssel.nl/mbo-opleidingen/podiumkunsten/muzikant-muziek/

Topmuzikanten

Rijn IJssel heeft de afgelopen jaren diverse fantastische muzikanten mogen afleveren. Via onderstaande link kun je een kleine indruk krijgen van producties waarbij onze (oud-)studenten bijvoorbeeld vorig jaar betrokken zijn geweest: https://open.spotify.com/playlist/3ZFbhVB50NwMwKhAQwWMYx?si=94a94bbb18604185