Petra Wijgers van DansCentrum Wijgers.
Petra Wijgers van DansCentrum Wijgers.

Ook lastige danspasjes

maken het leven uitdagend

DRIEL - Voor de zoveelste keer herstarten na een lange en vervelende periode, voor iedereen, van sluiten en heropenen is het weer een nieuwe uitdaging, maar zeker niet onmogelijk. De afgelopen twee jaren leken een beetje op die ‘af en toe’ bijkomende lastige danspasjes. 

Altijd eerst weer een paar stappen achteruit maken en dan weer een paar stappen vooruit, voor het juiste ritme. Dat is precies hoe Petra Wijgers van DansCentrum Wijgers op de afgelopen periodes terugkijkt en ook hoe ze opnieuw en met frisse moed naar de toekomst toekijkt.

Ruim zesenhalf jaar geleden begon Petra haar avontuur met een prachtige dansschool op steenworp afstand van de woonwijken ten zuiden van Arnhem zoals Schuytgraaf, Elderveld en de Laar in het centraal gelegen Driel-Overbetuwe.

Géén prijsverhogingen voor lesgeld of consumpties, gratis parkeerruimte rondom het pand en de gezellige ‘ongedwongen’ recreatieve sfeer tijdens de Ballroom/Latin-danslessen en de groepsfitness LaBlast-clubs blijven het beste concept […] voor een goede doorstart, denkt Petra Wijgers.

Klagen helpt niet! Net als alle andere activiteiten in de regio heeft ook dit danscentrum voor ‘sport en cultuurbeoefening’ een behoorlijke aderlating achter de rug en heeft het voortbestaan aan een zijden draadje gehangen. Maar met alle liefdevolle steun van leerlingen, dansers, lokale omwonenden en vaste leveranciers heeft Petra Wijgers haar dansschool en feestzaal door deze ellendige periode heen kunnen slepen.

Gratis proefles of kennismaken kan op 6, 7 en 9 februari. Zie www.danscentrumwijgers.nl voor meer info.
Petra haar motto: De Leukste Les is… Dansles.

DansCentrum Wijgers,
Sosabowskiplein 2, Driel,
06 83713770.