Viering Olvékoor Laudato Si

ARNHEM - Op zondag 13 februari wordt in de themaviering van het Olvékoor opnieuw aandacht besteed aan Laudato Si, de oproep van Paus Franciscus om met respect en eerbied om te gaan met de aarde.

"Klimaat. Milieu, onze wijze van produceren en leven, alles hangt met elkaar samen. We weten dat het anders moet, maar nu komt het op de invulling daarvan aan. De viering biedt ons concrete handvaten hoe met deze problematiek om te gaan." Bert Oostveen is de gastspreker.

De viering in de Waalse Kerk, Gasthuisstraat 1, Arnhem waarin teksten en liederen van Huub Oosterhuis elkaar afwisselen begint om 10.00 uur. Na afloop is er tijd voor koffie en ontmoeting.


Maak je eigen podcast

ARNHEM - In Rozet start op 16 februari een cursus Podcast maken. Deelnemers leren hoe zij een vorm kiezen, het onderwerp en de verhaallijn bedenken en hoe de techniek werkt.

Denk aan: verhalende, journalistieke, educatieve podcasts of juist een solo- of interviewpodcast.

Podcastjournalist Rijk van den Broek laat in vier bijeenkomsten zien en horen waar een goede podcast aan voldoet en reikt technieken aan om zelf aan de slag te gaan. Aan de orde komen: opbouw, verhaallijn, audiotechniek en montage.

Start: 16 februari om 19.00 uur. Meer info: https://activiteiten.rozet.nl/3218/bedenk-en-maak-je-eigen-podcast