Zingcafé in Elderveld en Alteveer/Cranevelt

ARNHEM - Na een succesvolle start in de Arnhemse wijken Presikhaaf en Vredenburg komt het Zingcafé naar twee extra locaties en wel Alteveer/Cranevelt en Elderveld.           

Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan de Zingcafés. Onder leiding van Adriana Jens van de Stadscompagnie leer je spelenderwijs allerlei liedjes in een gezellige en ontspannen sfeer. 

"En er is aandacht voor hoe je kunt zingen. Want iedereen kan zingen, ook al denk je zelf van niet. We zingen van alles wat, voor elk wat wils met ruimte voor persoonlijke favorieten. In de Zingcafés draait het om gezellige ontmoetingen en zingplezier voor iedereen. Je kunt wekelijks meedoen of gewoon als het eens uitkomt", aldus Jens. 

Belangstellenden kunnen elke woensdag terecht bij Zingcafé Alteveer/Cranevelt (DrieGasthuizengroep locatie Altevelt, Beethovenlaan 44 van 14.00 tot 16.00 uur) en elke dinsdag bij Zingcafé Elderveld (SWOA-locatie De Gaanderij, Driemondplein 1 van 10.00 tot 12.00 uur).

Ook in Presikhaaf (De Weldam, Middachtensingel 39, donderdag van 10.00 tot 12.00 uur) en Vredenburg (De Petersborg, Slochterenweg 40, vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur) ben je van harte welkom om aan te sluiten.
Wat betreft het aanmelden: je kunt gewoon binnenlopen en per keer betalen. Maar let op: vanwege de geldende coronamaatregelen is er wel een maximale groepsgrootte. Wil je dus zeker weten dat er nog plaats is? Meld je dan aan via www.stadscompagnie.nl/aanmelden

De eerste keer zing je gratis mee. Daarna betaal je óf 3 euro (2,20 euro met Gelrepas) per keer óf word je lid van Stadscompagnie voor 10 euro per maand (7,40 euro met Gelrepas).

Voor meer informatie over de Zingcafe's neem je contact op met Stadscompagnie via  tel. 06 – 442 16196 of stuur een e-mail naar  info@stadscompagnie.nl.