Woensdag 16 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen.
Woensdag 16 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Foto:

Coronaproof: Volt Arnhem houdt Virtual Town Hall

ARNHEM - Volt Arnhem is 16 januari officieel van start gegaan met de (corona-proof) campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dit doet Volt middels een flyer en-posteractie. Met deze actie introduceert Volt haar Europese gedachtegoed van nieuwe politiek met ‘Generatie Volt’ op lokaal niveau. 

Zaterdag 22 januari om 19.30 uur vervolgt Volt Arnhem de campagne online met een zogenaamde Virtual Town Hall. "Volt experimenteert met een mengeling van traditionele en nieuwe manieren om zo een corona-proof campagne op te zetten." 

In deze openbare online meeting kan iedereen vragen stellen over Volts deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen in Arnhem en wat de kandidaten willen bereiken de komende jaren. Wil je hieraan deelnemen? Volt ontvangt je aanmelding graag via een e-mail naar arnhem-nijmegen@volteuropa.org.

Paars

Tijdens de fysieke campagne aftrap lichtte Wibe Snelting (nummer 3 op de lijst voor Volt Arnhem) de deelname van Volt aan de gemeenteraadsverkiezingen voor Arnhem toe: "Wij zijn Volt, een Europese politieke beweging die van onderop tot stand is gekomen. We maken Arnhem paars, omdat het tijd is voor een nieuwe generatie in de politiek. Volt staat voor samenwerking en verbinding.” 

"In heel Europa - op Europees, landelijk én lokaal niveau - laat Volt een positief geluid horen tegenover het groeiende populisme. Generatie Volt, niet gebonden door leeftijd maar door gedeelde waarden, zet samenwerking centraal en wil het vertrouwen tussen de politiek, overheid en maatschappij verbeteren."

Afbeelding