Grote drukte 
bij sportcentra

Grote drukte 
bij sportcentra

Vervolg van voorpagina

Druk is het ook bij de sport- en fitnesscentra. “Meteen al vanaf zaterdagochtend”, zegt Jasper van Amstel van Beweegcentrum Formupgrade. “Je merkt dat veel mensen de omgeving van een sportcentrum nodig hebben om te bewegen. We hebben onze roosters vrijdagavond aangepast om zoveel mogelijk lessen te kunnen geven. We noteren daarnaast veel nieuwe inschrijvingen.”
“We zetten ook in op een gezonder leven. Met fitness, zumba, yoga of pilates. We hebben een leefstijlcoach die mensen begeleid bij voeding en beweging”, aldus Van Amstel. "Daar is veel vraag naar. Dat heeft met corona te maken. Mensen hebben de behoefte om fit te blijven om weerbaarder te zijn.”

Verzamelbeurs

ARNHEM - Zaterdag 22 januari houdt personeelsvereniging De Oranje Leeuw van ING-Bank haar maandelijkse verzamelmarkt in het SWOA-gebouw aan het Driemondplein in Arnhem. De markt is van 10.00 tot 14.00 uur, entree gratis. Bij ruim 20 standhouders kan men terecht voor postzegels en/of munten. Voor de verzamelaar die graag wil ruilen of zijn doublures aan een ander wil verkopen is er de mogelijkheid een tafel te huren voor 5 euro. De verzamelmarkt is verder gepland op 19 maart, 23 april, 21 mei, 27 september, 22 oktober, 19 november en 17 december.

In première: 
De Memers

ARNHEM - Op 17 februari gaat de theatervoorstelling De Memers van Booi Kluiving in première bij Theater a/d Rijn in Arnhem. De Memers is een ode aan al die typerende plaatjes online; memes. Kluiving onderzoekt deze grappige plaatjes die zich razendsnel verspreiden via Reddit, Facebook en Instagram en maakt de vertaalslag naar het theater. De voorstelling is op 16, 17, 18 en 19 februari te zien in Arnhem en tourt daarna door het land. De voorstelling is op 16, 17, 18 en 19 februari te zien in Arnhem en toert daarna door het land.