Het team van VillaVibes aan de Utrechtsestraat.
Het team van VillaVibes aan de Utrechtsestraat. Foto:

VillaVibes singlereizen is verhuisd naar Utrechtsestraat

ARNHEM - Je bent single en hebt zin in een vakantie, wat doe je dan? Je kunt alleen op reis gaan, of je vrienden overtuigen om samen te gaan. Maar steeds meer singles ontdekken de singlereizen van VillaVibes uit Arnhem. Dit jaar gaan er naar verwachting 7500 singles met ze mee. 

Om dat goed te organiseren, zijn steeds meer collega's nodig. Geen wonder dat het pand aan het Willemsplein 27 te klein werd. VillaVibes singlereizen is inmiddels verhuisd naar het monumentale pand aan de Utrechtsestraat 61. Voor het Willemsplein 27 is een mooie invulling gevonden, er komt een huisartsenpraktijk. 

"De nieuwe locatie bevalt erg goed", vertelt de directeur van VillaVibes. "Voor de organisatie van onze single vakanties hebben we veel spullen nodig. Zo krijgen bijvoorbeeld alle vrijgezellen die met ons mee gaan wintersporten een leuk welkomstcadeautje. Dat zijn al snel honderden cadeautjes. Ons hele kantoor stond vol. Nu hebben we weer alle ruimte om lekker door te groeien en nog meer singles blij te maken met een supergezellige groepsreis."
"Ook is er nu weer ruimte om nieuwe collega's aan te nemen. Zo zoeken we nog een klantadviseur en een organisatietalent die onze singlereizen co├Ârdineert."
www.villavibes.nl