Personeel en bezoekers zijn blij met de opbrengst.
Personeel en bezoekers zijn blij met de opbrengst. Foto:

Mooi bedrag opgehaald voor stichting Make-A-Wish

REGIO - TO GO ‘t Ruifje van Restaurant De Ruif in Rheden heeft begin januari 4.831 euro opgehaald voor Make-A-Wish. 

Tijdens de lockdown is het restaurant gesloten maar met TO GO 't Ruifje kon De Ruif wandelaars toch wat lekkers aanbieden om op te warmen. De opbrengt van twee actiedagen is geschonken aan Make-A-Wish. 

"De doorlooproute van ‘t Ruifje was in winterse sferen compleet met vuurkorven, kleedjes en muziek. Het personeel, dat geheel op vrijwillige basis werkte, en alle gasten waren erg enthousiast. Eén van de gasten doneerde zelfs 50 euro voor zijn warme versnapering en voor een bezoek aan het toilet werd ook goed gedoneerd", aldus Corinne en Sam van De Ruif. Doneren kan nog tot eind januari via makeawishnederland.org/actie/1670/de-ruif-to-go. 

"Elke dag horen gemiddeld vier families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar positieve energie meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen met meer dan 400 vrijwilligers hun allerliefste wens te laten uitkomen. Want het leven van een kind mag niet gaan over ziekzijn alleen", aldus Make-A-Wish.

www.makeawishnederland.org.