Nieuw diagnostisch centrum in Kronenburg

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM – SHO-Unilabs opent 20 januari een nieuw diagnostisch centrum in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem. In het nieuwe centrum kunnen patiënten terecht voor bloedafname, echografie, fundusfotografie, ECG en longfunctieonderzoek. 

Het nieuwe diagnostische centrum, gevestigd in het voormalige ING-kantoor, is een welkome aanvulling op de zorgvoorzieningen in Arnhem. De Arnhemmers en streekbewoners kunnen er dichtbij huis terecht voor bloedafname en een scala van eerstelijns functieonderzoeken.

Huisartsen kunnen hun patiënten voortaan doorsturen naar DC Kronenburg aan de Kronenburgpromenade 4 in Arnhem. Patiënten kunnen voor bloedafname vrij inlopen op maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur. Voor de overige onderzoeken als fundusfotografie, echografie en longfunctieonderzoek kan een afspraak gemaakt worden via www.sho.nl. Er is volop parkeergelegenheid buiten het winkelcentrum en in de parkeergarage van het winkelcentrum.

SHT-Unilabs wil met de opening van dit nieuwe diagnostische centrum de dienstverlening en het comfort voor de patiënt verbeteren en de ziekenhuizen ontlasten. Daarmee is het nieuwe DC een mooi voorbeeld van zinnige en zuinige zorg.