Loopgroep Warnsborn start twee cursussen

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Loopgroep Warnsborn start deze maand twee cursussen: een beginnerscursus hardlopen en een core-stability training.  

De beginnerscursus hardlopen is een loopcursus voor mensen die niets of nauwelijks iets aan hardlopen hebben gedaan. De cursussen starten op woensdag 26 en op zaterdag 29 januari. Bij deze cursus is techniek belangrijker dan afstand en tijd. De cursus duurt 10 weken en in die weken wordt de conditie uitgebouwd naar 20 minuten hardlopen. De woensdagcursus start om 19.30 uur bij de school naast de Heilige Hartkerk (kruising van de Bakenbergseweg/Izaak Evertslaan), de zaterdagcursus om 08.30 uur op de parkeerplaats van de Oranjerie op Warnsborn.

Core-Stability training 

Op maandag 24 januari start een zaaltraining, speciaal voor hardlopers en andere duursporters. Op een intensieve wijze kan men werken aan een sterke core-stability. Er wordt gewerkt aan kracht, controle en evenwicht. Voor de oefeningen wordt gebruik gemaakt van de trainingsvormen methode Verheul en Pilates. De trainingen zijn op maandag in de gymzaal aan de Bauerstraat 6 in Arnhem-Noord, steeds van 20.00 tot 21.00 uur.

Voor meer informatie en aanmelden: trainer Albert Stoter, tel. (06) 54635988, albert@loopgroepwarnsborn.nl of kijk op www.loopgroepwarnsborn.nl.