Vrijwilligers van Willemeen aan het werk.
Vrijwilligers van Willemeen aan het werk.

Willemeen op zoek naar nieuwe gastvrouw/heer

Algemeen

ARNHEM - Willemeen is een vernieuwend poppodium in Arnhem en biedt jongeren een veilige leeromgeving en ervaringsplek. Willemeen is op zoek naar een gastvrouw/heer (minimaal 18 jaar). 

De gastvrouw/heer verricht hand- en spandiensten en biedt een luisterend oor voor de gasten. Als gastvrouw of -heer ben je het aanspreekpunt en ontvangt gasten, vrijwilligers en leveranciers. Je doet huishoudelijke werkzaamheden, bijvoorbeeld het op orde houden van de keuken en caféruimte. Maar ook receptiewerk zoals telefoontjes beantwoorden en gasteninformatie verwerken. Daarnaast kan je, als je dat leuk vindt, helpen bij acties en evenementen of het begeleiden van een vakantieactiviteit. Je bent betrokken en hebt affiniteit met jongeren en alles wat zij met zich meebrengen. Je hebt inlevingsvermogen en een gastvrije, respectvolle en flexibele instelling.

Je bent onderdeel van een enthousiaste groep vrijwilligers, er worden jaarlijks activiteiten georganiseerd voor/door de vrijwilligers en hebt vaak gratis toegang tot door Willemeen georganiseerde evenementen. Daarnaast is er jaarlijks een uitje voor de vrijwilligers en regelmatig een borrel of BBQ. En je kunt deelnemen aan : van BHV tot sambal maken en omgaan met agressie. 

Interesse of wil je meer weten? Neem contact op met Oscar Budding, tel. 026-442 6021 of stuur een mail naar oscar@willemeen.nl.

Informatie over andere vrijwilligersvacatures: kijk op www.vrijwilligerscentralearnhem.nl