Afrikaanse oliebollen voor goed doel

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Net als voorgaande jaren gaan vrijwilligers van de Jerome Damey Foundation weer volop aan de slag met oliebollenbeslag. Zo ook in Arnhem. Niet om Nederlandse oliebollen te bakken maar kala’s, oliebollen volgens traditioneel Afrikaans recept. Oliebollen zoals ze in Guinee en andere Afrikaanse landen worden gebakken. Bestellen kan vanaf nu via info@jeromedamey-foundation.nl of tel. 06-36148058. Tien stuks voor 5,00 euro (met of zonder rozijnen).

De opbrengst komt geheel ten goede aan de uitbreiding van de Marja Urbachschool voor wees- en straatkinderen in Guinee. Naast het geven van gratis onderwijs aan kansarme kinderen heeft de Jerome Damey Foundation ook een kindsponsorproject. Voor 15 euro per maand krijgt het sponsorkind schoolmateriaal, twee maaltijden per dag, uniformen, schoenen, medische zorg en worden de salarissen van de leerkrachten betaald.

Voor meer informatie over de school of het kindsponsorproject: info@jeromedamey-foundation.nl, tel. 06- 36148058 of kijk op www.jeromedamey-foundation.nl