Edwin Weststrate van Computershop Arnhem.
Edwin Weststrate van Computershop Arnhem.

Computershop Arnhem: voor uw mooiste cadeau’s

ARNHEM - Deze krant sprak met Edwin Weststrate van Computershop Arnhem om te vragen of er nog goede cadeautips zijn op het gebied van de computer. Edwin liet ons in de winkel genoeg mooie cadeau’s zien.

Muizen en toetsenborden: Er zijn muizen en toetsenborden tussen de 5 en 100 euro. Handig voor als uw muis niet meer lekker werkt of als u bij het notebook toch liever een muis gebruikt. En misschien heeft u nu een muis of toetsenbord met draad: vraag dan aan de Kerstman een draadloos type.

Opslag voor foto's, video en backups: Bijna iedereen kan wel een externe harddisk gebruiken (al vanaf 45 euro) voor extra opslag. Bijvoorbeeld om een backup te maken om nooit meer gegevens te verliezen. Als een schijf te groot is dan is een USB stick ook altijd een leuk cadeau.

Nieuwe monitor: Bij uw computer gebruikt u misschien de monitor die u al tien jaar heeft maar bedenk dat een nieuwe monitor meestal groter en scherper is en geeft mooiere kleuren.

Een game PC: Er zijn steeds meer liefhebbers van gamen op de computer. Daarvoor is een computer nodig met een sterke processor én sterke videokaart. Videokaarten zijn het afgelopen jaar duurder geworden, maar toch kunt u bij Computershop Arnhem nog terecht voor een Game PC onder de 1000 euro.

Computershop Arnhem
Gamerslagplein 2
tel. 026-3628250
www.computershoparnhem.nl