Team Heeren van de Zee.
Team Heeren van de Zee.

Kerst met Heeren van de Zee

ARNHEM – Wie wil er nou niet een lekker stukje vis op tafel tijdens de kerstdagen. Normaal moet je hiervoor de deur uit en vaak lang in de rij staan voordat je aan de beurt bent. Vishandel Heeren van de Zee heeft de oplossing: online bestellen en laten bezorgen door hun eigen gekoelde bezorgservice. Super handig!

Met drie dagen per week is Heeren van de Zee geen onbekende meer in Arnhem. Elke dinsdag en zaterdag staan zij met hun verkoopwagen bij Winkelcentrum Rijkerswoerd en op donderdag op het marktplein van de Geitenkamp. Niet alleen uit Arnhem, maar ook uit Elst en Huissen weet men de kwaliteit van Heeren van de Zee te waarderen.

Het uitgebreide assortiment uit de verkoopwagen wordt doorgetrokken in de webshop. Van verse Zeeuwse Oesters, heerlijke verse Zalm en diverse gerookte vissoorten tot complete hapjesschalen , gourmetschotels en tapasschalen, er is voor iedereen wat lekkers te vinden. Bestel vóór 20 december en laat uw bestelling voor kerst op vrijdag 24 december gekoeld bij u thuisbezorgen. Hoe gemakkelijk is dat!

Kijk snel op heerenvandezee.nl en klik op webshop of ga direct naar shop.heerenvandezee.nl

Heeren van de Zee
Dinsdag en zaterdag: Winkelcentrum Rijkerswoerd
Donderdag: Geitenkamp

www.heerenvandezee.nl