Kinderen doen een proefje in de waterwerkplaats.
Kinderen doen een proefje in de waterwerkplaats.

Vrijwilligerswerk in de waterwerkplaats

Algemeen

ARNHEM - “Krijg jij ook zo’n goed humeur van enthousiaste kinderen en gezellige mede-vrijwilligers? En word je niet nerveus van zo nu en dan wat lichte chaos door piekmomenten? Kom dan de kerstvakantie in onze waterwerkplaats doorbrengen!”, aldus Nederlands Watermuseum. 

“Tijdens de kerstvakantie gaan kinderen tussen de 6 en 12 jaar onder jouw begeleiding aan de slag met verschillende ‘ijskoude proefjes’. Jij weet ze hierbij te prikkelen meer te ontdekken over ijs en water. Ervaring met het begeleiden van kinderactiviteiten is fijn maar niet noodzakelijk, wel zoeken we mensen met een open en gastvrije uitstraling.” 

“Je kunt (in overleg) bepalen welke en hoeveel dagdelen je wilt helpen. Van ons krijg je een kleine dagdeelvergoeding, eeuwige dankbaarheid én een leuke ervaring! Om iedereen helemaal klaar te stomen, geven we vooraf een training aan alle vrijwilligers. Deze training zijn op maandag 13 en donderdag 16 december tussen 15.00 en 16.30 uur.  Ben je enthousiast geworden? Reageer dan direct! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen 3 werkdagen) en kijken ernaar uit je in ons museum te ontvangen!” Je kunt bellen of mailen naar Annet Hammer, tel. 026-4452548 of via a.hammer@watermuseum.nl.

Voor informatie over andere vrijwilligersvacatures kijk op www.vrijwilligerscentralearnhem.nl Daar vindt u onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving. 
Ook in deze tijd al aan de slag? Vink dan ‘Geschikt in Coronatijd’ aan bij de zoekopdracht.