Sleuteloverdracht Steenstraat 44 in Arnhem van Portaal naar SSH&.
Sleuteloverdracht Steenstraat 44 in Arnhem van Portaal naar SSH&. Foto: Bert Beelden

Uitbreiding woonaanbod SSH& in de stad Arnhem

Algemeen

ARNHEM - SSH& heeft het beheer overgenomen van het complex aan de Steenstraat 44 in Arnhem. Zij kocht dit pand van collega-corporatie Portaal en breidt hiermee haar woonaanbod in Arnhem uit met 25 studentenkamers. 

De aankoop past perfect in onze ambitie om in de komende tien jaar minimaal tweehonderd wooneenheden toe te voegen aan ons bezit in Arnhem. Ook sluit dit aan op de prestatieafspraken die we met de gemeente Arnhem maakten over vergroting van ons marktaandeel in Arnhem”, aldus Kees Stunnenberg, directeur-bestuurder van studentenhuisvester SSH&.

SSH& is sinds 2014 als studentenhuisvester actief op de Arnhemse woningmarkt. Portaal besloot om deze onzelfstandige kamers te verkopen, omdat dit niet tot haar kerntaak behoort.

SSH& voegt met de 25 ruime studentenkamers een nieuw product toe aan haar woonaanbod in de Gelderse hoofdstad. De kamers, verdeeld over drie verdiepingen, hebben eigen sanitaire voorzieningen (douche en toilet) en delen per cluster een ruime keuken en woonkamer. Voor de huidige bewoners verandert er met de komst van SSH& als verhuurder niets in hun huurcontract.

Evenmin wijzigen de diensten of service(kosten). Wanneer een kamer vrijkomt, wordt de kamer door SSH& aangeboden aan een student.

SSH& is dé studentenhuisvester in Nijmegen & Arnhem met bijna 7.000 kamers in 26 woongebouwen en ruim 80 stadspanden. SSH& is er voor studenten die op kamers willen.