Pop-up Citystore Arnhem in Eusebius

ARNHEM - Hoewel Citystore Arnhem pas in januari officieel de deuren opent, kunnen bezoekers deze feestmaanden al in de pop-up store terecht voor de unieke items van ontwerpers en ondernemers uit de stad (en regio). Citystore Arnhem biedt vanaf deze maand met een tijdelijke pop-up store in de Eusebius onderdak aan lokale makers uit de regio. Al hun producten zijn duurzaam en met liefde en aandacht gemaakt. 
Manager Tourist Information bij Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen Silvijn van Pinxteren vertelt: "De feestdagen zijn een uitgelezen moment om bezoekers en inwoners kennis te laten maken met de typische Arnhemse ontwerpen en producten in onze winkel. Ter inspiratie hebben we een top vijf favoriete cadeauartikelen samengesteld, waaronder interieuraccessoires, ambachtelijke zeep, lokaal gebrouwen bier en een culinaire cadeau voor door de brievenbus."

Tweede druk 'Vluchteling in eigen land'

ARNHEM - Vanwege veel vraag is deze maand de tweede druk verschenen van het boek 'Vluchteling in eigen land' van auteur Ineke Inklaar. In het boek komen ruim twintig oud-geƫvacueerden aan het woord met verhalen over hun belevenissen tijdens de uittocht uit Arnhem en omgeving, hun verblijf in Apeldoorn en elders op de Veluwe en de terugkeer naar Arnhem in de periode juni t/m augustus 1945. Het boek is nu weer verkrijgbaar bij de boekhandel Hijman/Ongerijmd en Het Colofon in Arnhem en bij de Readshop in Dieren. Daarnaast kunnen bestellingen voor toezending per post worden ingediend via evacuatiearnhem@gmail.com.

Spijkerzoete stand-up comedy 

ARNHEM - Geflankeerd door haar vaste muzikanten, neemt Sanne Wallis de Vries je donderdag 2 december in het Stadstheater in Arnhem op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. "Sanne gaat in de voorstelling 'Kom' je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek." Aanvang 20.15 uur. Tickets via musisenstadstheater.nl

Persbericht

ARNHEM - Persbeirht voor de redactie? Ga naar www.arnhemsekoerier.nl en klik op Nieuws aanleveren.