Kwalitaria  Arnhem Presikhaaf.
Kwalitaria Arnhem Presikhaaf.

Kwalitaria Délifrance Presikhaaf blikt terug op afgelopen jaar: roerig maar succesvol

Algemeen

ARNHEM - Een horecazaak openen in coronatijd; moet je daar wel aan beginnen? ‘Ja’, dacht Cleon Doest (25) ruim een jaar geleden. De jonge ondernemer staat sindsdien aan het roer van Kwalitaria Délifrance Presikhaaf, gelegen in het gelijknamige Arnhemse winkelcentrum. Het was een roerig jaar, maar hij is nog steeds blij dat hij deze kans met beide handen heeft aangepakt.

Natuurlijk had hij zich van tevoren iets anders voorgesteld van het runnen van een eigen lunchroom en cafetaria, vertelt Cleon. “Het waren, en zijn nog steeds, onzekere tijden. De wisselende maatregelen en het steeds maar weer moeten aanpassen is niet niks. Gelukkig is bezorgen en afhalen altijd mogelijk geweest.” De afgelopen periode heeft hij het aantal online bestellingen via de Kwalitaria webshop dan ook enorm zien stijgen. “Onze elektrische bezorgfietsen draaien sindsdien overuren.”

Van kopje koffie tot burgermenu

Hoewel Cleon ontzettend blij is met al die online bestellingen, ziet hij toch het liefst zijn winkel vol met gasten. “Ruim een jaar geleden had ik als doel om van een lunchroom en cafetaria een succesvolle combinatie met een gezellige en huiselijke sfeer te maken. Je kunt bij ons terecht voor een vers belegd Délifrance broodje, een burger met friet, maar net zo goed voor alleen een kopje koffie en een praatje.” Dat het gelukt is om er een succes van te maken, is terug te zien aan de dagelijkse vaste gasten. “Dat geeft mij de energie en het plezier om zeven dagen in de week aanwezig te zijn.”

Kwalitaria Délifrance Presikhaaf
Hanzestraat 147
6826 MJ Arnhem
kwalitaria.nl/presikhaaf