Uitstel uitreiking Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs 2021

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - De uitreiking van de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs 2021 die gepland was voor vrijdag 26 november, kan NIET doorgaan. “De reden is de situatie rond de coronapandemie. De gemeente Arnhem kan ons helaas niet faciliteren zoals in de voorgaande drie jaren het geval was. We hebben nog naar alternatieve locaties gezocht, zoals bij de HAN en Rozet, maar deze zoektocht is om dezelfde reden ook op niets uitgelopen”, aldus de organisatie.

“Wij koersen nu aan op de organisatie van het evenement op vrijdag 11 februari 2022, uiteraard onder het voorbehoud dat de coronasituatie dit toelaat. Daarvoor is weer een zaal gereserveerd in het Arnhemse stadhuis waar de uitreiking de afgelopen drie jaar naar ieders tevredenheid plaats vond. Deze datum is mede gekozen, omdat 11 februari valt in de Nederlandse week van de circulaire economie 2022.”

Er zijn voor de sluitingstermijn 17 mooie en zeer diverse aanmeldingen binnengekomen. Deze zijn in samenvatting in volgorde van binnenkomst gepubliceerd op de site van De Groene Vos. Zie degroenevos.nl

De Club van Dirk heeft besloten de bekendmaking van de drie genomineerden uit te stellen tot vrijdag 4 februari, een week vóór de prijsuitreiking.