Boekpresentatie 'Brieven aan de meesters'

Boekpresentatie 'Brieven aan de meesters'

ARNHEM - Pianist Camiel Boomsma licht zaterdag 20 november in Het Colofon zijn nieuwe boek 'Brieven aan de Meesters' toe aan de hand van een aantal live gespeelde composities van grote componisten. Duidelijk wordt dan wat de kruisbestuiving van het schrijverschap en pianospelen hem heeft opgeleverd.
De boekpresentatie in Het Colofon aan de Bakkerstraat 56 in Arnhem is van 19.30 tot 21.00 uur. Televisie- en radiopresentator Lex Bohlmeijer ontvangt deze avond het eerste exemplaar. Na afloop kan men Camiel Boomsma zelf ontmoeten. Reserveren: www.hetcolofon.nl of 026-3703508.

Ontmoet de Diva's

ARNHEM - Acteur Eric Beekes vertelt en zingt woensdag 17 november over zijn ontmoetingen met diva's Adèle Bloemendaal, Simone Signoret, Sonia Gaskell, Caterina Valente, Hetty Blok, Liesbeth List, Ramses Shaffy, Leonard Bernstein e.a. De voorstelling is in Posttheater in Arnhem en begint om 15.00 uur. Entree 5,00 euro. Beekes wordt begeleid door pianist Wolfgang Maiwald. De voorstelling is ook via livestream te bekijken.

Open Ateliers 
Arnhems Buiten

ARNHEM - De 20 kunstenaars die in Ateliergebouw B46 Arnhems Buiten aan de Utrechtseweg 310 in Arnhem hun ateliers hebben, stellen deze twee keer per jaar open voor het publiek. Tijdens de open atelierdagen op zaterdag 27 en zondag 28 november kun je van 11.00 tot 17.00 uur een kijkje nemen achter de schermen van de Arnhemse kunstenaars en kunst aankopen. Van moderne fotografie tot schilderijen en van sieraden tot ruimtelijk werk. De atelierroute is geheel corona-proof.

Rozet is op zoek naar helden

ARNHEM - Arnhem kent veel helden. Rozet zet deze helden in de schijnwerpers door hun foto’s te plaatsen op heldenrollen in Rozet centrum. Ieder jaar wordt een nieuwe Arnhemse held gekozen die toegevoegd wordt aan deze galerij. Iedereen kan tot 20 november zijn of haar held aanmelden om kans te maken op de titel Arnhemse held van 2021.  Aanmelden van een held kan via www.rozet.nl/arnhemseheld of met een kaartje in een van de bibliotheken van Rozet.

Concert rond 
thema de liefde

ARNHEM - Projectkoor Cappella ad Fluvium brengt zaterdag 20 en zondag 21 november het programma Lumière du jour ten gehore. Met dit programma neemt het koor u muzikaal mee langs de liefde in vele gedaanten, vrijheidsstrijd, smeekbeden en bezinning. Het programma bevat oude èn moderne muziek, van Louis Andriessen, Debussy, Escher, de Leeuw, Manneke, Josquin des Prez, Ravel, Saint-Saëns. De concert is 20 november om 20.00 uur in Wijkcentrum de Bakermat aan de G.A. van Nispenstraat 139 in Arnhem. Entreeprijs 15 euro in de voorverkoop (via www.adfluvium.nl). Aan de kassa 18 euro.


voor CJP-kaarthouders en studenten 10 euro. Meer info: www.adfluvium.nl