Gezellig avondje uit.
Gezellig avondje uit. Foto:

Stichting Kunst op de Bult presenteert GEITenBULT

ARNHEM - Stichting Kunst op de Bult presenteert Herfsttheater GEITenBULT 2021. Drie dagen een bijzondere bioscoop en live theatershows op twee locaties. Gespeeld voor en door wijkbewoners.

Deze keer is gekozen voor Herfst-bioscoop-theater: theatershows in een bioscoop setting rondom vorig jaar gemaakte video’s van scenes op verschillende locaties in de wijk. Door de lockdown was toen live theater niet mogelijk en is gekozen om zeven video’s op te nemen die nu worden vertoond, omringd door live spel en muziek.
De bioscoop-theatershows vinden plaats in het MFC de Wetering (Bonte Wetering 89) en in Showroom Zeuner (Sperwerstraat 2). Het programma: vrijdag 19 en zaterdag 20 november 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en zondag 21 november 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur). Toegangsprijs 8,00 euro, met Gelrepas 4,00 euro.
Er wordt naar een coronatoegangsbewijs gevraagd.

Kaartverkoop

Voor info en kaartverkoop zie www.kunst-op-de-bult.nl of kom tijdens openingstijden naar 't Plein aan de Geitenkamp 48, Arnhem (woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur)