Giovanni Visser.
Giovanni Visser. Foto:

PvdA Arnhem kiest Giovanni Visser als lijsttrekker

Algemeen

ARNHEM - De 23-jarige Giovanni Visser is gekozen tot nieuwe lijsttrekker van PvdA Arnhem voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ruim een derde van de Arnhemse PvdA-leden heeft tijdens de ledenraadpleging een stem uitgebracht op een van de twee kandidaten.

De tegenkandidaat van Visser was Ria de Vries. Beide kandidaten zijn momenteel raadslid namens PvdA Arnhem. Visser is trots te zijn verkozen als lijsttrekker: “Het is een hele grote eer om de lijst aan te mogen voeren. We kunnen zeker terugkijken op een mooie ledenraadpleging waarin onze leden echt iets te kiezen hadden. Ik ben mijn tegenkandidaat Ria daar ook erg dankbaar voor.”

Sanne Bronkhorst, voorzitter van de Arnhemse PvdA, blikt tevreden terug op de interne verkiezing. “Het is mooi te zien dat onze leden zo betrokken waren bij deze verkiezing”, stelt ze. “Dat kon ook niet anders met twee goede kandidaten met een groot PvdA-hart en nog meer passie voor Arnhem.”

Later deze maand wordt ook de rest van de lijst van PvdA Arnhem bekend. “Dan gaan we ook keihard aan de slag met een mooie campagne”, vertelt Visser. “Samen gaan we de tweedeling in onze stad te lijf en zorgen we voor een Arnhem dat een thuis is voor iedereen. In Arnhem moet je fijn kunnen wonen, goed kunnen werken en genieten van leefbare wijken. Met een grotere, sterkere PvdA krijgen we dat voor elkaar.”