Verhalenverteller Phileas.
Verhalenverteller Phileas.

Theaterwandeling door historisch Arnhem

Algemeen

ARNHEM - Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert zondag 21 november de laatste StoryTrail stadswandeling van dit jaar door de binnenstad van Arnhem. Verhalenverteller Phileas neemt je mee door de bewogen geschiedenis van dit oude bolwerk van Gelre. Vertrek bij Kortestraat 17 in Arnhem. Aanvang 14.00 uur. Meelopen kost 19 euro. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/arnhem 

In de Arnhemse Eusebiuskerk kun je een schitterend praalgraf bezoeken. Het is de rustplaats van de Hertog van Gelre, die ooit heerste over een groot deel van de Lage Landen. Hij maakte van Arnhem een machtige, steenrijke stad. Hoe is hem dat gelukt? Wat was zijn geheim? En hoe bestendig was de voorspoed die hij bracht? Dat ga je allemaal ontdekken tijdens deze StoryTrail stadswandeling.

Verteller Phileas neemt je mee naar de 16e eeuw. Hij laat je die tijd beleven alsof je zomaar terug bent gestapt in de geschiedenis. Ga mee op avontuur met Hertog Karel en zijn duivelse rechterhand Maarten van Rossum. Bekwaam je in het geraffineerde spel van oorlog en diplomatie. En probeer te raden wat de toekomst voor Arnhem in petto heeft. 

Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal € 14 per persoon (kind: € 8,84).