Kunstcafé in de Laar

Algemeen Kort nieuws


ARNHEM - Er staat voor donderdag 18 november weer een Kunstcafé op het programma. De bijeenkomst is in de kantine van Sporthal de Laar aan de Brabantweg 115 in Arnhem van 10.30 tot 12.00 uur. Vrij entree.


De presentatie van dit Kunstcafé wordt verzorgd door Josée Algra en Nico Kamberg en de muziek is van Con van Roden en Paul van Oosten.

Josée Algra is schijfster van proza en gedichten en docent creatief schrijven. Daarnaast is ze fotograaf en maakt ze coproducties, gemengde technieken, met Nico Kamberg. Zij vertelt over haar werk, het schrijven en diverse workshops zoals zéér korte verhalen schrijven, een Haiku en poëzie schrijven, autobiografisch schrijven en stukjes schrijven - van column tot proza.
Nico Kamberg is beeldend kunstenaar gespecialiseerd in grafische kunst en beeldhouwkunst. Hij zal in het kort de diverse grafische druktechnieken omschrijven en laten zien zoals etsen, gravure, zeefdruk, steendruk en monoprint.
De muziek wordt dit Kunstcafé verzorgd door Cokkerone, bestaande uit Con van Roden zang en akoestisch gitaar en Paul van Oosten zang en contrabas. Het repertoire bestaat o.a. uit liedjes over het wel en wee van de eerste (gedeporteerde) westerse bewoners van Australië en eigen geschreven Nederlandstalige liedjes over de immigratiegolf vanuit Nederland in de jaren 50. Dit afgewisseld met vrolijke covers en een speciaal ode aan de Wijk De Laar.