Mestlab31 presenteert expo ‘GEEL’

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - “Om je steeds koudere en kortere dagen wat warmte en licht te geven, komt Mestlab31 vanaf vrijdag 19 november met de nieuwe expo ‘GEEL’. Zoals de naam al aangeeft draait deze expositie volledig om de kleur geel. Niet alleen de kunst die we tentoonstellen zal geel zijn, ook de muren, vloer en het plafond van de expositieruimte zijn bedekt onder een dikke laag gele verf”, aldus Mestlab31. 

Samen met het werk van tien kunstenaars toont Mestlab31 de expositie ‘GEEL’ in de projectruimte van kunstcollectief Bieb3000 aan het Hisveltplein 21 in Arnhem. De kunstenaars die meewerken om van deze expositie een succes te maken zijn Bo Bannink, Noa Zuidervaart, Alejandra Lopez, Kamile Cesnaviciute, Daisy Madden-Wells, Matthias Schaareman, Peer Vink, Noah Arends, Simone Albers en Jonas Maas. 

De expo wordt op 19 november om 18.00 uur geopend met een geel diner en is tot en met 12 december te bezichtigen op vrijdagen en in de weekenden van 12.00 tot 17.00 uur. Mocht je tijdens de opening willen mee-eten, meld je dan (tot 17 november) aan via het inschrijfformulier op http://mestlab31.com/ Voor een geel bordje eten wordt 5,00 euro in rekening gebracht.