'Dribbel4Theo uitgesteld tot voorjaar 2022

ARNHEM - Zaterdag 6 november zou, daags voor de traditionele Nummer 4-wedstrijd tussen Vitesse en FC Utrecht, het hardloop- en wandelevenement ‘Dribbel4Theo’ plaatsvinden. Om verschillende redenen is deze activiteit uitgesteld tot een nader te bepalen moment in het lopende seizoen.

Dribbel4Theo wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan Theo Bos en ter ondersteuning van Support Casper. "Naar aanleiding van de eerste geselecteerde datum, de reacties daarop en het aantal aanmeldingen is de conclusie getrokken dat het prikken van een nieuwe datum ten goede komt aan het evenement en het succes daarvan. Bij het kiezen hiervan wordt rekening gehouden met de schema's van Vitesse en het amateurvoetbal, alsook met de activiteitenkalender in de Arnhemse regio." Dribbel4Theo is een hardloop- en wandelevenement met een route rondom én in GelreDome. Er is keuze uit meerdere afstanden: 800 meter (kids run), 4 kilometer (zowel wandelend als hardlopend) en 8 kilometer (alleen hardlopend). Alle opbrengsten gaan naar Support Casper.De stichting Vitesse Betrokken zet zich samen met deze maatschappelijk partner in voor meer bekendheid voor alvleesklierkanker en daarmee ook het genereren van fondsen voor onderzoek. Support Casper is een campagne van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker (OAK) van Casper van Eijck, de behandelend arts van Theo Bos. ‘Mister Vitesse' overleed in 2013 aan de gevolgen van deze allesverwoestende tegenstander.

Vanzelfsprekend blijft de thuiswedstrijd van Vitesse tegen FC Utrecht op zondag 7 november volledig in het teken staan van onze nummer 4 en Support Casper. Niet alleen zullen de speciale wedstrijdshirts geveild worden, ook zal er worden gecollecteerd bij dit thuisduel. In aanloop naar de nummer 4-wedstrijd zal het ook al mogelijk zijn om een bedrag te doneren bij aanschaf van een ticket.