In 'Deeltijd' vertelt en zingt Kasper van Kooten met veel zelfspot over onze gemene deler.
In 'Deeltijd' vertelt en zingt Kasper van Kooten met veel zelfspot over onze gemene deler. Foto:

Try-out Deeltijd 
in Posttheater

Try-out Deeltijd 
in Posttheater

ARNHEM - In het cabaretprogramma 'Deeltijd' vertelt en zingt Kasper van Kooten met veel zelfspot over onze gemene delers, over wat ons als volk toch zo verdeelt en over zijn eigen onverwoestbare zoektocht naar geluk om te delen. Liken vooraf hoeft niet, komen wel! En daarna natuurlijk graag delen. Kasper speelt een try-out van zijn nieuwe voorstelling op zaterdag 6 november in het Posttheater. Aanvang 20.30 uur, entree 18,00 euro.

Lezing over
'Duurzame mode'

ARNHEM - Er komt steeds meer aandacht voor de negatieve impact op het milieu en de slechte arbeidsomstandigheden in de modesector. Wil je meer weten over de kledingindustrie en ben je op zoek naar praktische en betaalbare handreikingen om zelf bewust met kleding om te gaan? In een informatieve lezing over ‘Duurzame mode' schetst Judy Cerfontaine van het Arnhemse duurzame label DierbaarGoed een beeld van de kledingindustrie in Nederland en wereldwijd.
De lezing is dinsdag 16 november om 19.30 uur in het NIVON-gebouw De Wasserij aan de Molenbeekstraat 26A in Arnhem. Entree: leden NIVON Arnhem e.o. en Humanistisch Verbond 7,50 euro. Niet-leden betalen 10 euro. Aanmelden is verplicht en kan via: nivon-arnhem.nl/duurzame-mode-2021. De lezing geeft naast informatie ook tips en betaalbare direct bruikbare handreikingen om zelf bewust met je kleding om te gaan. Tot slot wordt er een blik in de toekomst van de mode-industrie geworpen. Meer info: www.dierbaargoedarnhem.nl

Music Unlimited

ARNHEM - De West Arnhemsche Muziekvereeniging heeft er een nieuwe slagwerkgroep bij. Twaalf enthousiaste slagwerkers met een beperking zijn van start gegaan in 't Kluphuis aan het Nassauplein in Lombok. Ze spelen onder de naam ‘Music Unlimited'. Op zaterdag 6 november geeft de WAMV haar jaarlijkse familieconcert, waar zij voor het eerst optreden samen met het fanfareorkest en de andere slagwerkgroepen. Het thema is ‘Rumble in the Jungle'. Denk aan ‘the Lion King', ‘Junglebook' met animatiefilmpjes en slagwerk uit verschillende werelddelen. Een swingende middag voor alle leeftijden. Het concert is van 16.00 tot 17.15 uur in het Montessoricollege Arnhem. Entree 3,50 euro. Kaartjes vooraf bestellen via www.wamv.nl. Bij binnenkomst coronacheck.

Persberichten aanleveren

ARNHEM - Heeft u een persbericht voor redactie Arnhemse Koerier? Ga naar www.arnhemsekoerier en klik op Nieuws aanleveren.