Frans van Rooy in de werkplaats.
Frans van Rooy in de werkplaats.

Van Rooy Tweewielers

ARNHEM - Bijna drie jaar geleden begon Van Rooy Tweewielers in een voormalige kapsalon aan de Griftstraat 7 in Presikhaaf. Het pand is omgetoverd tot een winkel met een professionele werkplaats.

Eigenaar Frans van Rooy is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in fietsreparaties. Ook voor een E-bike, fiets of scooter kunt u er terecht. "Met E-bike merken zoals onder andere RAT Holland en Bikkel hebben we een leuk betaalbaar assortiment", aldus Van Rooy.

"Tijdens de corona periode is de vraag naar reparaties enorm toegenomen waardoor er lange wachttijden dreigden te ontstaan. Door flexibel met de openingstijden om te gaan - waaronder eerder open en extra dagen open - hebben wij dat tot een minimum kunnen beperken. Klanten vonden het erg prettig om hun fiets of scooter snel terug te hebben. De meeste kleine reparaties worden binnen 24 uur uitgevoerd. En mocht het langer duren dan zijn er leenfietsen beschikbaar. Mocht onverwacht een onderdelen niet leverbaar of beschikbaar zijn, dan wordt altijd naar een goed alternatief gezocht."

Vanaf 1 november kunt u weer terecht voor de onderhoudsbeurten voor de aankomende winter. Uw tweewieler winterklaar, gesmeerd en gevet, vanaf 35 euro.

Pakketservice 

Van Rooy biedt ook pakketservice voor DHL Parcel en Express. Afgeven, versturen en ophalen is allemaal geen probleem voor Frans.


Van Rooy Tweewielers, Griftstraat 7 Arnhem, tel. 026-3613433, www.vanrooytweewielers.nl. Open: dinsdag t/m vrijdag 09.00 tot 17.30 uur en zaterdag 09.00 tot 15.00 uur.