Winteropenstelling kasteel Rosendael

Algemeen Kort nieuws

ROZENDAAL - Vanaf 1 november start de winteropenstelling van kasteel Rosendael. De Oranjerie biedt weer plek voor de planten en boompjes om te overwinteren. Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn kasteel en park gesloten. 

De kuipplanten die in het hoogseizoen het voorterrein sieren hebben weer een overwinterplek in de Oranjerie. In het kasteelcafé kunnen bezoekers vanaf 1 november terecht op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Rondleidingen  

Kasteel Rosendael is per 1 november van dinsdag t/m vrijdag weer met een rondleiding te bezoeken om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. Op zaterdag en zondag is er om 11.30 uur een rondleiding door het kasteel en kunnen bezoekers van 12.30 tot 16.00 uur het kasteel op eigen gelegenheid ontdekken. Er zijn diverse activiteiten gepland, zoals ‘Ontmoet de kasteelbewoners’ op de zondagen 14 november en 12 december. Tickets voor de rondleidingen en kasteelbezoek op eigen gelegenheid zijn online te reserveren op www.glk.nl/rosendael.

Kasteel Rosendael kan niet zonder vrijwilligers. Voor de winteropenstelling zoekt kasteel Rosendael nog vrijwilligers, onder andere receptiemedewerkers en gastvrouwen/-heren. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden een mail sturen naar: rosendael@glk.nl

Van zaterdag 25 december t/m zondag 2 januari zijn kasteel en park gesloten.