Veel films tijdens Focus Junior.
Veel films tijdens Focus Junior. Foto:

Focus Junior in de vakantie

Griezelavond en Green Screen

ARNHEM - Kom vakantie vieren in Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein in Arnhem. Traditiegetrouw staat bij Focus de herfstvakantie (23 t/m 31 oktober) in het teken van Focus Junior. Met een Cinekid on Tour programma, kinderfilms, een Green Screen workshop, pauzeactiviteiten en de Griezelavond. 

Tickets voor de films kosten 5 euro (< 60 min) of 7,50 euro (> 60 min) voor volwassenen en kinderen.

Elke dag is er wat te zien of te doen, voor kinderen vanaf 4 jaar. Geniet van films als de prachtige animatie De avonturen van Anansi de spin (4+), het aangrijpende portret Mijn ouders zijn gescheiden (8+). 

Op donderdag 28 oktober organiseert Focus samen met het Cinekid Festival twee keer een Green Screen workshop. Bij deze workshop leren kinderen hoe ze met een Green Screen kunnen werken. Deelname kost 7,50 euro.

De Griezelavond is al jaren een mooie traditie in Focus tijdens de herfstvakantie. Dit jaar draait de avond om het muzikale spektakel Coco, Entree 10 euro.

Bekijk het hele programma op www.focusarnhem.nl/films/junior.



Tickets voor de films kosten €5,- (< 60 min) of €7,50 (> 60 min) voor volwassenen en kinderen.

Pannenkoek + versiering + glaasje sap in Focus | Eten + Drinken €6,50.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.focusarnhem.nl.

Focus Filmtheater | Audrey Hepburnplein 1 | 6811 EH Arnhem | 088 1900666 (telefonisch bereikbaar ma-vr 09:00-17:00) | info@focusarnhem.nl

Afbeelding