Verhuizing CASA

ARNHEM - Architectuurcentrum CASA is verhuisd. De nieuwe thuisbasis is de Nieuwe Coehoorn (NiCo) aan de Coehoornstraat 17 in Arnhem. Dat wordt gevierd met een housewarming op dinsdag 19 oktober met een programma waarin de actuele ontwikkelingen in het Coehoorngebied worden gepresenteerd. Met onder meer: Robert van Wingerden (Arteffects), Tom Kortbeek (Filip Studios) Peter Groot (H2A) over het CPO-project Co-Housing Arnhem en de nieuwbouw PLT1-Coehoorn, Claire Oude-Aarninkhof (veenenbosenbosch) over de herinrichting van de Blauwe Golven en een CASA-Quiz. Aanvang 20.00 uur. Vrij entree. Coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs verplicht.

Tannane sluit aan selectie van 
Vitesse onder 21

ARNHEM - Oussama Tannane maakt sinds dinsdag deel uit van de selectie van Vitesse Onder 21. Dat is besloten vanwege de situatie van de 27-jarige aanvallende middenvelder bij de Arnhemse hoofdmacht. Tannane werd voor de interlandbreak buiten de selectie gelaten voor de afgelopen twee wedstrijden, tegen Stade Rennais FC en Feyenoord.
Daags voor het duel met Stade Rennais FC verklaarde Thomas Letsch dat bij hem het gevoel ontbrak dat Tannane het team op dat moment verder kon helpen, omdat diens focus volgens de coach te veel beïnvloed werd door de veranderde rol binnen het team. In het verlengde hiervan geeft technisch directeur Johannes Spors ook een toelichting: "Vanwege dezelfde reden als hierboven genoemd gaat Oussama voor onbepaalde tijd meetrainen met de selectie van Vitesse Onder 21. Dat is de uitkomst van gesprekken, waarin we het uitgebreid hebben gehad over de ontwikkelingen in de afgelopen periode.”

Film en muziek 
in café Bosch

ARNHEM - In café Bosch in Arnhem wordt zaterdag 16 oktober de muziekfilm Spirit Walkers vertoond (20 minuten). Verder zijn er optredens van de Arnhemse danseres Dayenne Neroli en de Nijmeegse surfband Biarritz Boys. Aanvang 21.00 uur. Entree 5,00 euro.