Hoppenbrouwers Techniek heeft nu ook een fysieke locatie in Arnhem.
Hoppenbrouwers Techniek heeft nu ook een fysieke locatie in Arnhem. Foto:

Opening Hoppenbrouwers Arnhem

Bedrijf wil groeien naar 70 medewerkers

ARNHEM - Vrijdag 8 oktober is de fysieke vestiging van Hoppenbrouwers Techniek in Arnhem officieel geopend.

In april vorig jaar opende de technisch dienstverlener al een virtuele vestiging in deze stad om haar klanten zoals Rijnstate ziekenhuis, Sportcentrum Valkenhuizen en Vitens van dichtbij te kunnen bedienen. De lokale beschikbaarheid van technische vakmensen werd hiermee gewaarborgd en de medewerkers van Hoppenbrouwers konden hierdoor dichtbij huis werken. Door de groei van het aantal klanten en medewerkers in Arnhem en omgeving besloot het bedrijf een fysieke vestiging te openen op bedrijventerrein De Bakenhof. Binnen vijf jaar wil de vestiging groeien naar 70 medewerkers en 17 miljoen omzet. 

Bijna 40 vacatures

De vestiging in Arnhem is zelfstandig opererend en werkt nauw samen met de andere Hoppenbrouwers vestigingen. Vestigingsleider Rutger Hermans vertelt: "We starten met een jonge, enthousiaste groep van dertien medewerkers. Het opzetten van een nieuwe vestiging is voor ons allemaal een prachtige uitdaging en biedt mooie kansen om te groeien. We hebben de ambitie om in vijf jaar tijd met 70 collega's aan het werk te zijn in Arnhem en omgeving. We zijn hierdoor altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die het ook als een uitdaging zien om een vestiging mee verder uit te bouwen. We hebben de komende tijd ruimte voor bijna 40 banen in de industriĆ«le automatisering, werktuigbouwkunde en elektrotechniek." 
Binnen de lokale groeiambitie werkt Hermans met zijn mensen toe naar zeven teams in de disciplines industriƫle automatisering, water/industrie, ziekenhuizen, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en panelenbouw. Ook kan men voor andere diensten zoals beveiliging of specifieke duurzame projecten bij Hoppenbrouwers Techniek Arnhem terecht. Deze ontwikkeling sluit naadloos aan bij de ambitie van het bedrijf om de komende jaren te groeien naar 25 vestigingen verspreid over het land en naar 2500 medewerkers. "We zijn trots dat we de virtuele vestiging in Arnhem zo snel hebben kunnen omzetten naar een fysieke vestiging. Hierdoor kunnen we extra werkgelegenheid bieden in de stad", aldus Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers Techniek.