Bastian Steven.
Bastian Steven. Foto:

Presentatie nieuwe single: ‘Superman’ vliegt door Arnhem

Algemeen

ARNHEM - Arnhemmer Bastian Steven vliegt in de videoclip van zijn nieuwe single ‘Superman’ door zijn hometown Arnhem. Een vrolijk nummer met een minder vrolijke tekst. “I feel like I’m Superman in a city without crime. I feel like a bird, who’s specifically told not to fly”

Singer songwriter Bastian Steven brengt vrijdag 22 oktober zijn nieuwe single ‘Superman’ uit. Het is de eerste single van zijn nieuwe album en is vanaf genoemde datum te beluisteren via alle streaming platforms. Ook verschijnt dan de videoclip van ‘Superman’ waarin Steven letterlijk door zijn hometown Arnhem vliegt, met als eindstation het podium van Luxor Live!

‘Superman’ beschrijft het leven in de afgelopen twee jaar. “Superman’ is een vrolijk soulful popnummer waarop je wilt dansen en je een glimlach van op je gezicht krijgt. Daar hebben we vandaag de dag allemaal behoefte aan. De tekst beschrijft echter de sombere kant en de frustratie over het wegvallen van werk, festivals, sociaal contact. Het beschrijft de angst van groei van neerslachtigheid, polarisatie en de inperking van vrijheid”, aldus Steven.

Luister ‘Superman’ op Spotify: https://open.spotify.com/artist/1WjUPqHiUz3DrX0l1PLsC5?si=3y4qj_BjTVKa7Sigax4EmQ&dl_branch=1

Bekijk de videoclip op: https://www.youtube.com/watch?v=55N5aH3T2H4