Verhalenverteller Phileas
Verhalenverteller Phileas

Op stap met verhalenverteller Phileas

Algemeen

ARNHEM - Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert zondag 7 november de StoryTrail stadswandeling Arnhem met verhalenverteller Phileas. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude sagen en legenden van de stad. 

De StoryTrail stadswandeling duurt anderhalf uur. In die tijd wekt verteller Phileas de mooiste verhalen uit de geschiedenis van de Rijnstad tot leven. Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Verteller Phileas neemt je mee van de Grote Kerk naar het Duivelshuis, en van de Hel naar de Hemel. Ooit was dit het domein van machtige hertogen, wrede veldheren en geheimzinnige waarzegsters. Welke listen en lagen hebben zij beraamd om van Arnhem de machtigste stad van het land te maken? En wat is daar uiteindelijk van terecht gekomen? Je ontdekt het tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een historisch avontuur voor jong en oud. 

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 7 november om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal € 14 per persoon (kind: € 8,84).