Afbeelding

Klanten geven op de website massaal een 'warme douche'

Veel positieve reviews Sanidirect Duiven

DUIVEN – De welbekende knalblauwe gevel van Sanidirect is niet voor niets gekozen. Een knalkleur past immers bij knalprijzen; Sanidirect staat er bekend om. Des te groter is bij velen de verbazing dat daarbij ook goede service wordt geboden en dat niet alleen...

De tweede verbazing overvalt u namelijk zodra u de showroom binnenstapt. De ruim opgezette en perfect afgewerkte showroom straalt namelijk eerder luxe en comfort uit dan lage prijzen. Eigenaar Martijn Meijer is de verbaasde reactie van klanten inmiddels wel gewend. Lachend zegt hij: 'Omdat we bekend staan om onze lage prijzen, verwacht men niet dat ons assortiment toch echt bestaat uit A-merken. We kunnen scherpe prijzen aanbieden, omdat we simpelweg met onze 25 vestigingen groot kunnen inkopen.'

In de prachtige showroom vindt u complete badkamer- en toiletopstellingen in diverse stijlen. Met sanitairadviseurs Ronnie Roelofs, Ruben de Schipper en Vera van Essen vormt Martijn een goed samenwerkend team, met ruim zestien jaar aan ervaring in de sanitairbranche. Er wordt de tijd voor u genomen en met aandacht voor functionaliteit en uitstraling, wordt uw badkamer volledig naar wens ontworpen, geleverd en eventueel ook gemonteerd.

Of u nu wilt 'baden in luxe' of liever voor eenvoud gaat, Sanidirect biedt badkamers voor ieders smaak en portemonnee. 'En als het niet in onze showroom staat opgesteld, dan bestellen we het uiteraard graag voor u', vult Martijn aan.
Wees welkom en verwonder u aan de Nieuwgraaf 46 op het industrieterrein aan de A12 in Duiven, 026 3791309; www.sanidirect.nl.