Het docententeam van Flor de Fango. (foto: Benjamin Kamps)
Het docententeam van Flor de Fango. (foto: Benjamin Kamps) Foto:

Een verborgen parel in de Wezenstraat

ARNHEM - Al meer dan dertig jaar: Arnhem danst Argentijnse tango! Voor wie er niet was: Nog nooit waren er tijdens de Arnhemse Uitnacht zoveel mensen die kwamen kijken en meedansen in de proeflessen van Flor de Fango. 

De mensen willen weer dansen! En dat snappen wij. Vanaf eind september kun je daarom weer instappen in de lessen of een proefles voor beginners én gevorderden. Argentijnse tango is een prachtige dans die je van jong tot heel oud kunt beoefenen. Niemand is ooit te oud of te jong, je kunt het zo intensief dansen als je zelf prettig vindt. 

Je kunt beginnerslessen volgen op maandag, dinsdag en donderdag. Heb je al meer ervaring met Argentijnse tango, dan zijn er voor jou lessen op maandag tot en met donderdag. 

Dansen houdt je fit. Tango is zóveel meer dan alleen de pasjes, tango is verbinding, tango is jouw geest tot rust brengen, tango is jouw hersens fit houden en nog een geweldige manier om meer te bewegen ook. 

Je kunt altijd een gratis proefles volgen bij de docent van jouw keuze. Ga daarvoor naar de website en geef je op. (https://flordefango/cursussen)