Afbeelding

Kringloop De 2e Ronde:

van kelder tot zolder leeggeruimd

VELP/ARNHEM - Verhuizen naar een zorgcentrum, een overlijden of gewoon kleiner gaan wonen: er zijn veel redenen om een woning leeg te maken. Dat kan een flinke kluif zijn waar je als een berg tegenop kunt zien. Maar dat is niet nodig: schakel Kringloop De 2e Ronde in Velp in en die woning is zo leeg!

“We verhuizen ook mensen. Vaak is dat een combinatie met leegruimen, als mensen bijvoorbeeld kleiner gaan wonen of naar een verzorgingshuis gaan. Dan heb je twee vliegen in één klap.”

Snel en netjes
“Als mensen bellen voor een leegruiming, gaan we eerst kijken. Dan krijgen we goed beeld van alles wat er moet gebeuren. Moet er tapijt weggehaald, mogen de gordijnrails blijven hangen, willen de mensen het bezemschoon of hoeft alleen de inboedel weg? We leggen alles samen met de klant vast zodat we geen misverstanden krijgen. Voor spoedontruimingen houden we altijd plaats vrij in onze planning. Zo voorkomen we dat onze klanten een maand extra moeten betalen voor huur.”

Duizenden cactussen
"De spullen die nog goed zijn, gaan naar de winkel en de rest voeren we af of geven we weg. Zo maakten we eens een woning bomvol cactussen leeg. We vonden ze zelfs in lades en kasten! We hebben ze maar via Facebook weggegeven. Die naaldjes vonden we maanden later nog terug.”
Kringloop De 2e Ronde, IJsselstraat 32, Velp; 06 24667703 / 06 55814854
info@kringloopvelp.nl; wwwkringloopvelp.nl.